Loser Bro Online - Din bajspust på festivalen

Direktlänk till inlägg 9 april 2010

Gameface!

Av Loel Orbni Osern - 9 april 2010 01:18

Jag tänkte ta mig tiden till att förklara det ord vi har kommit att kalla Gameface.


Det är ett ganska komplext ord som från början kan vara svårt att greppa. Men min förhoppning är att alla ska kunna använda detta ord i dess rätta sammanhang.
Gameface är i sin enkelhet det tillstånd en tjej eller kille hamnar i när dom vill "get it on". Ett vanligt missförstånd är att man i Gameface mode BARA vill komma till, men då kallar man det för "kåt" eller "desperat".


Ni har alla sett en människa med Gameface någon gång i erat liv. Det är när den ni annars känner så väl plötsligt förändras och blir någon annan. Kanske ändras dialekten, kanske ändras kroppsspråket, kanske han/hon börjar ljuga om helt onödiga saker. Innan jag berättar vad vi kommit fram till i vår forskning så vill jag förklara varför vi väljer att skriva om detta.


Tänk er följande:
Du träffar en skön tjej/kille på en fest. Personen i fråga verkar vara precis den du letat efter! Bra humor, sjyst jobb, otroligt allmänbildad. Allt du har drömt om! Ni dejtar ett tag och tjejen/killen blir bara mer och mer underbar! Ni blir ihop och tiden går. Efter ungefär en månad börjar du märka små små förändringar i hans/hennes personlighet. Plötsligt skrattar han/hon inte åt samma saker som dig, det där jobbet som han/hon höjde till skyarna verkar inte ge så mycket betalt som han/hon från början sa, han/hon har hittills inte svarat rätt på en enda fråga på varken "På Spåret" eller "Vem Vet Mest". Mer tid går och de förödande orden "Du är inte samma person jag blev ihop med!" kommer.


Det är alltså detta vi vill undvika.


Som jag skrev ovan så vill en person med Gameface inte nödvändigtvis ligga med allt och alla när han/hon har fenomenet. Han/hon vill helt enkelt se vilka möjligheter som finns till att få till det. Detta genom att anpassa sin personlighet efter personerna i rummet.  Om personen inte får till det så är förhoppningen att alla ska tänka "jäklar vilken skön typ det där var!".
Så när du träffar en ny person som du inte är riktigt säker på om han/hon stöter på dig eller inte och du börjar tänka "Han/hon kanske har en sån personlighet helt enkelt" så har du i 90% av fallen hittat en person med Gameface.


Vanliga missförstånd
ALLA har ett Gameface - Detta stämmer absolut inte. Man ska komma ihåg följande: Full och kåt kan vem som helst märka att man blir, medan Gameface kan märkas även i nyktert tillstånd.


Gameface kan bara förekomma öga mot öga - Detta stämmer inte heller, det är väldigt vanligt med sms-Gameface och msn-Gameface t.ex


Gameface är roligt om bara en person märker det - Om du någon gång hamnar i en situation där du bara känner en person i sällskapet och den här personen får ett Gameface: SPRING FÖR HELVETE (eller ring en god vän som du vet har handskats med såna här situationer förr). Att vara den enda personen med vetskap om någons Gameface är den värsta situationen du kan hamna i.


Killar är alltid kåta på morgonen - Nej. Morgonståndet beror oftast på att killar är kissnödiga. Vilket iochförsig inte utesluter kåthet... Men jag ogillar när man sätter ALLTID i en mening som inte alltid är alltid.



Det finns såklart mycket mer att skriva om fenomenet Gameface men det skulle ta upp alldeles för mycket plats. Vi kommer istället skriva en avhandling i ämnet. Har ni några frågor så är det bara att kontakta oss!


 

__________________________________________________

Loel, Orbni, Osern, Hare Krishna
Eder evigt tillgivne,


Loser bro online!

 
 
Maddo

Maddo

9 april 2010 22:59

Det är sjuk dålig uppdatering här!!!

http://meadows.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loel Orbni Osern - 7 mars 2011 01:56

Hej igen! Det var jättelängesen!   Vi är väl medvetna om att vi inte producerat någonting på bloggen på väldigt länge. Därför har vi valt att göra ett montage som består av klipp ifrån de filmer som vi KUNDE ha gjort men aldrig gjorde.   Fö...

Av Loel Orbni Osern - 8 oktober 2010 16:42


En helt vanlig kväll i lägenheten tar vi ett fint kort... Skräcken som infinner sig när vi sedan tittar på kortet kan inte beskrivas i ord...   ...

Av Loel Orbni Osern - 8 oktober 2010 13:00


Min gode vän Jonatan Brynielsson har precis skrivit färdigt sin första bok! Den tar upp allting han har lärt sig under hela sitt liv och jag måste säga att jag är djupt imponerad över detaljrikedomen! I nuläget finns den som bara som e-bok men h...

Av Loel Orbni Osern - 19 augusti 2010 15:17

Då vi snart tänker åka iväg så är det inte mer än rätt att vi berättar vad vi hållit på med i sommar! Först ut är Olle! I sommar har jag varit med om många äventyr. Många som jag inte ens kan berätta på bloggen! Att komma hem innebär att även fl...

Av Loel Orbni Osern - 9 augusti 2010 13:34

Loserbroonline beslutade sig för att åka till Lulekalaset tillsammans! En helg med karuseller, män, kvinnor och vin:   ...

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Har du märkt att någon i din omgivning har ett Gameface?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Jag brukar ha ett gameface

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards