Loser Bro Online - Din bajspust på festivalen

Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

Återförening!

Av Loel Orbni Osern - 5 juli 2010 15:10

Efter ett litet sommarlov så har loserbroonline nu äntligen kommit tillbaka till bloggvärlden. Vi kände att det krävdes en liten paus, främst för att Sören fortfarande led av stora psykiska problem efter vårt experiment. För att ni förstår exakt hur dåligt han mått så kommer här en före och efter bild på honom.

      


Som tur är har Sören varit på ett vad han kallar ”läger”. Där har han hittat sig själv och ser faktiskt ut att kunna slussas tillbaka in till samhället närsomhelst.


Olles semester har varit att åka runt på olika onanisessioner.


Robin har blivit något av en hippie och köper numer bara organisk mat och bodde i en liten kåta utanför Norrtälje över sommaren där han spelar gitarr varje torsdag om man ger honom rätt sorts bananer.


När Sören då tillslut fick permis så bestämde vi oss för att träffas och diskutera vår framtid. Vi valde en avskild sportbar i Borlänge där vi kunde sitta ifred. Trodde vi.


Mitt under ett samtal om framtida produktioner så kommer det fram två personer som presenterar sig som Björn Gustafsson och Soran Ismail. De sa att de kände igen oss från bloggen och ville ta kort med oss. Först blev vi lite osäkra på vilka dessa personer var, men snälla som vi är så lät vi dem ta några kort och sitta kvar och prata lite med oss.


Det visar sig att de vill vara med i bloggen och, citat: ”kanske göra något roligt för att hjälpa er, ni verkar vara sköna killar”. De hade någon idé om isdans och elefanter. Vi tackade artigt nej men satt ändå kvar och pratade med dem i två timmar. De verkade vara ett par riktigt sköna killar och var faktiskt riktigt trevliga!

Vi gjorde lite efterforskningar på vilka dessa var och det visade sig att Björn tydligen tävlat i melodifestivalen till låten ”What is love”. Det verkade dock som att han mimade det mesta i låten och det är vad jag vet inte tillåtet så det kanske var därför han sökte hjälp av oss.


Soran verkar vara någon slags politiker som driver en antirasistblogg på youtube där han inte tillåter någon att kommentera.


Innan vi skulle gå iväg så kom det faktiskt en person som vi kände igen! Kodjo Akolor! Han den där som pratade med deltagarna i Talang 2008! Han kom dit med en tjej som på något konstigt sätt trodde att vi var bästa kompisar med Soran och Björn. Hon började sjunga en låt för oss på dalmål och sedan gick Kodjo iväg och lämnade henne med oss. BUSSIGT KODJO!


Eftersom vi är fina arbetarklasskillar så tänker vi lägga upp lite bilder från den kvällen så att de kanske får lite gratisreklam i deras fortsatta hopplösa letande efter arbete.


           


__________________________________________________

Olle, Robin, Sören, Hare Krishna
Eder evigt tillgivne,


Loser bro online!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loel Orbni Osern - 7 mars 2011 01:56

Hej igen! Det var jättelängesen!   Vi är väl medvetna om att vi inte producerat någonting på bloggen på väldigt länge. Därför har vi valt att göra ett montage som består av klipp ifrån de filmer som vi KUNDE ha gjort men aldrig gjorde.   Fö...

Av Loel Orbni Osern - 8 oktober 2010 16:42


En helt vanlig kväll i lägenheten tar vi ett fint kort... Skräcken som infinner sig när vi sedan tittar på kortet kan inte beskrivas i ord...   ...

Av Loel Orbni Osern - 8 oktober 2010 13:00


Min gode vän Jonatan Brynielsson har precis skrivit färdigt sin första bok! Den tar upp allting han har lärt sig under hela sitt liv och jag måste säga att jag är djupt imponerad över detaljrikedomen! I nuläget finns den som bara som e-bok men h...

Av Loel Orbni Osern - 19 augusti 2010 15:17

Då vi snart tänker åka iväg så är det inte mer än rätt att vi berättar vad vi hållit på med i sommar! Först ut är Olle! I sommar har jag varit med om många äventyr. Många som jag inte ens kan berätta på bloggen! Att komma hem innebär att även fl...

Av Loel Orbni Osern - 9 augusti 2010 13:34

Loserbroonline beslutade sig för att åka till Lulekalaset tillsammans! En helg med karuseller, män, kvinnor och vin:   ...

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Har du märkt att någon i din omgivning har ett Gameface?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Jag brukar ha ett gameface

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards